Ontdek nieuwe mogelijkheden

(Verbeter)Tools

Marketing & Sales verbeter tools

Wanneer je aan de slag gaat met data gedreven marketing is het belangrijk dat je de juiste tools gebruikt voor het optimaliseren. Ondanks het feit dat tegenwoordig alles online gaat hebben wij ook een prachtig alternatief met onze gratis offline VerbeterBox. Met de VerbeterBox breng jij het fundament van jouw organisatie op orde.

De VerbeterBox

De VerbeterBox zorgt ervoor dat je de basis van jouw bedrijf goed in beeld krijgt. De VerbeterBox laat je de klantbehoeften onderzoeken en ze vertalen naar oplossingen. Je brengt in kaart welke klanten bij je passen en die je zou moeten bedienen. Je geeft ook aan waarom klanten voor jou moeten kiezen. Deze pijlers zijn uiteindelijk de basis waarop je bedrijf kan groeien.

Bekijk de verbeterbox

Verbeterbox

Digitale VerbeterBord

Om het growth hacking proces goed uit te kunnen voeren hebben wij een digitaal verbeterbord ontwikkeld. Met dit bord kan je met je team alle ideeën per stap in de marktbewerkingsfunnel bijhouden. Je rangschikt hier de ideëen en kunt ze tot in detail beschrijven. Na het uitvoeren van het experiment geef je aan of het een succesvol of gefaald experiment was.

Meer over het digitale VerbeterBord

digitale verbeterbord

Customer Data Platform

De markt en klantvoorkeuren veranderen snel. Hierdoor is de uitdaging voor marketing en sales groter dan ooit. Iedere mens is uniek en wil persoonlijk en relevant worden bediend. Dat is waarom grote bedrijven werken op basis van data. Ze hebben de one-size-fits-all marktbewerking voorgoed vaarwel gezegd. Ook B-2-B klanten zijn hier aan toe.

meer over het customer data platform