Ontdek nieuwe mogelijkheden

Het team van Crossworx

Ons team van specialisten

Ons team staat voor resultaat. Alles wat wij in onze dagelijkse werkzaamheden doen staat voor resultaat. Iedere dag een stapje beter staat ook bij ons centraal in de ontwikkeling.

John van Boesschoten Crossworx

John van Boesschoten

Growth hacker

'De klant beter begrijpen en bedienen dan de concurrent’. De groei exponentieel verhogen, de digitale transformatie echt versnellen. Niet alleen door te praten, maar vooral door te doen. Voortdurend experimenteren, prioriteren, bouwen, naar buiten brengen en evalueren door de hele klantreis heen. John is bovengemiddeld geïnteresseerd in de inzet van data en technologie.

Mitch van Bovene crossworx-1

Mitch van Bovene

Growth hacker

Mitch is een enthousiaste marketeer en ondernemende verbeterspecialist die voor iedereen een toegankelijke en prettige gesprekspartner is. Met zijn analytisch vermogen haalt hij op basis van data de bestaande knelpunten en het verbeterpotentieel snel boven water. Hij is resultaatgericht en schroomt niet zelf de mouwen op te stropen. Ondernemers helpen met het laten groeien van hun bedrijf is zijn passie. En hij is bovengemiddeld geïnteresseerd in klantgedrag en psychologie.

Wil je met één van ons een kop koffie of thee drinken?

Aan de hand van een kop koffie of thee kunnen wij snel jouw wensen en behoefte in kaart brengen. Hoe ver ben je? Op welke pijlers gaan we ons het meest richten? Vragen die we gerust met je doornemen en het antwoord op willen vinden. 

KOFFIE OF THEE?

Nee bedankt, ik haal liever niet het maximale uit mijn marketing en sales